energetika tanusítvány, ingatlan, épület

kezdőoldal

Olvassa el a részleteket:

Weboldalunk szakértője:

   

Tóth Zsolt
épületgépész mérnök és
épületenergetikai tanúsító szakértő

"Az épületek energetikai jellemzői a szakterületem. Sokaknak idegen ez a fogalom, pedig építkezés, házvásárlás vagy felújítás előtt pénzt takaríthat meg, ha tisztában van jelentésével. Ha felhív, elmondom miért, és adok pár ötletet."
 


 

 

Mi az ami fontosabb lehet még a rezsinél is?

Látszólag egyszerűen elintézhető ez a kérdés: ha lakóingatlanom energia felhasználását csökkentem, akkor csökken a rezsi költségem is. Ne elégedjünk meg ezzel a válasszal!

Az európai országok energia felhasználásának körülbelül 45% -át az épületek üzemeltetése emészti fel, amelynek jelentős mértékű csökkentése a környezet CO2 terhelés csökkenését vonja maga után. Az üvegházhatás növekvő kockázata miatt a környezetvédelemi beavatkozások egyik formája a fosszilis energiahordozókból származó üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése.

A hagyományos építésű házak elavult fűtés-, melegvíz- és energiaellátó rendszerei, a gyenge hővédelmű épületek óriási energiaveszteséget, ezáltal többlet széndioxid kibocsátást okoznak. Az energiatakarékosság fokozását és az üvegházhatású gáz kibocsátás csökkentését szolgáló lakóépületek épületenergetikai korszerűsítése hozzájárul lakókörnyezetünk védelméhez és országunk klímavédelmi céljainak eléréséhez.

Gondoljunk az utánunk felnövő nemzedékekre, hogy nekik is maradjon legalább olyan életminőségű természetes környezet, mint amilyet mi is kaptunk elődeinktől és rendelkezésünkre áll születésünktől halálunkig.

 


energetikai tanúsítvány
  Kérjen ajánlatot, vagy információt!
Vagy írja meg véleményét...
 

  név:  
  e-mailcím:  
  telefonszám:  
  lakóhely:  
  üzenet:  
  mai nap: (kedd, szerda, péntek?)  
     

 

 

vissza az előző oldalra

 

kezdőoldal - jogi nyilatkozat, adatvédelem

Kapcsolat: Tóth Zsolt épületgépész mérnök, épületenergetikai szakértő
Nyíregyháza, Deák Ferenc u. 22.
telefon: +36 30 232 0714

- Honlapmegoldások 2010 -