energetika tanusítvány, ingatlan, épület

kezdőoldal

Olvassa el a részleteket:

Weboldalunk szakértője:

   

Tóth Zsolt
épületgépész mérnök és
épületenergetikai tanúsító szakértő

"Az épületek energetikai jellemzői a szakterületem. Sokaknak idegen ez a fogalom, pedig építkezés, házvásárlás vagy felújítás előtt pénzt takaríthat meg, ha tisztában van jelentésével. Ha felhív, elmondom miért, és adok pár ötletet."
 


 

 

Néhány nap alatt elintézzük, olvassa el mi kell hozzá!

Vegye fel a kapcsolatot velem. Az előzetes időpont egyeztetéshez szükségesek az alábbi információk, adatok:

  • megkeresés tárgya: új építésű vagy meglévő épület energetikai tanúsítását illetve az épület rekonstrukciós munkáihoz szükséges épület energetikai számítást, tanúsítást szeretné megrendelni,
  • az épület pontos címe és helyrajzi száma,
  • az épület fűtött szintterülete, szintek száma, társasházak esetén lakásszáma,
  • az épület rendeltetése: lakó- szállásjellegű épület, irodaépület, oktatási épület vagy ezektől eltérő egyéb funkciójú épület,
  • a rendelkezésre álló építész, épületgépész és elektromos kivitelezési tervdokumentáció.

Közösen találunk egy időpontot, amikor az új építésű vagy korszerűsítésre szánt otthonában felkereshetem. Csupán annyi dolga van, hogy rendelkezésemre bocsátja épülete engedélyes tervdokumentációját, a tervezési fázisban készített az engedélyes terv mellékletét képező épületenergetikai számítást és a felelős műszaki vezetői nyilatkozatot.

Az épületet először belül majd kívül közösen megtekintjük. Feljegyzem a kivitelezési dokumentációktól való eltéréseket mind az épületre, mind az épületgépészeti rendszerre vonatkozóan.

A helyszíni felmérés időszükséglete épületének nagyságától függ, egy családi ház esetében általában nem több mint egy óra. A meglévő dokumentációk és helyszínen készített jegyzetek alapján elkészítem a vonatkozó előírásoknak megfelelően az épület energetikai tanúsítását.

Tanúsítványát, korszerűsítési javaslataimat megegyezésünk szerinti határidőre vagy személyesen adom át vagy postai úton juttatom el Önhöz.

Ne hagyja a költözés pillanatára a tanúsítvány elkészíttetését, hogy ne kerüljön időzavarba. Annak érdekében, hogy épülete már a tervezőasztalon energiatudatos kialakításra kerüljön, célszerű épületének tervezési fázisában átgondolni az energiafelhasználás mikéntjét.

Ehhez szívesen adok tanácsot.

 

energetikai tanúsítvány
  Kérjen ajánlatot, vagy információt!
Vagy írja meg véleményét...
 

  név:  
  e-mailcím:  
  telefonszám:  
  lakóhely:  
  üzenet:  
  mai nap: (kedd, szerda, péntek?)  
     

 

vissza az előző oldalra

 

kezdőoldal - jogi nyilatkozat, adatvédelem

Kapcsolat: Tóth Zsolt épületgépész mérnök, épületenergetikai szakértő
Nyíregyháza, Deák Ferenc u. 22.
telefon: +36 30 232 0714

- Honlapmegoldások 2010 -