energetika tanusítvány, ingatlan, épület

kezdőoldal

Olvassa el a részleteket:

Weboldalunk szakértője:

   

Tóth Zsolt
épületgépész mérnök és
épületenergetikai tanúsító szakértő

"Az épületek energetikai jellemzői a szakterületem. Sokaknak idegen ez a fogalom, pedig építkezés, házvásárlás vagy felújítás előtt pénzt takaríthat meg, ha tisztában van jelentésével. Ha felhív, elmondom miért, és adok pár ötletet."
 


 

 


A weboldal működtetője
Tóth Zsolt, épületgépész mérnök,
épületenergetikai tanúsító, egyéni vállalkozó MMK 15-0646

Cím, telephely: 4400 Nyíregyháza, Deák Ferenc u. 22.
e-mail: tothzsolt@energetikatanusitvany.hu
telefonszám: + 36 30 232 0714
TÉ 15-30001


Adatvédelmi nyilatkozat

Tóth Zsolt (továbbiakban Honlapgazda) elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt.

A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhet. Ön a regisztráció során olyan információkat adhat meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. A Honlapgazda nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek.

A Honlapgazda, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi XLIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott. Ebbe beleérti azt is, hogy időnként levelt küld az Ön által megadott e-mailcímre, melyhez Ön e jogi nyilatkozat elfogadásával hozzájárul.

E levelek kizárólag a Honlapgazda Ön felé irányuló kommunikációját tartalmazzák. Bármely levél kézhezvétele után Önnek lehetősége van leíratkozni a címzettlistáról, ezzel kinyilvánítani, hogy több hasonló levelet nem kíván kapni. Ezt a Honlapgazda tiszteletben tartja és visszavonhatatlanul törli adatait a nyilvántartásból.

A regisztráció során tudomására jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem teszi más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A Honlapgazda szolgáltatásának az Ön által való igénybevételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét a fentiekből következően kizárja.Adatbiztonság

A Honlapgazda elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrzi és biztosítja az online módon gyűjtött információt.

 

vissza az előző oldalra

 

kezdőoldal - jogi nyilatkozat, adatvédelem

Kapcsolat: Tóth Zsolt épületgépész mérnök, épületenergetikai szakértő
Nyíregyháza, Deák Ferenc u. 22.
telefon: +36 30 232 0714

- Honlapmegoldások 2010 -